Slider
Despre ARGENTO

ARGENTO este o afacere de familie, orientata spre o dezvoltare durabila, pe termen lung si construita pe o cultura organizationala solida.

Cine este ARGENTO?

ARGENTO este un grup de firme romanesti, cu sediul in Naza, Targu-Mures. ARGENTO recunoscut la nivel national si international pentru imbunatatirea continua a produselor si serviciilor din portofoliu, pentru relatiile pe termen lung cu clientii si nu in ultimul rand pentru angajamentul sau de a dezvolta un business sanatos si durabil.

COMPANII

In prezent, ARGENTO are 2 companii operationale:

FABRICI

GRUP SIMEX

Cu 20 de ani de activitate, Grup Simex exceleaza in producția de elemente metalice pentru ansamblarea lemnului, fabricarea de construcții metalice și părți componenete ale structurilor metalice. Grup Simex isi desfășoară activitatea într-o hală modern construită cu o suprafață utilă de 1000 mp, având o capacitate de productie medie de 50 000 piese/schimb si posibilitatea de a ștanta până la 1.000.000 piese/lună.

EURO NARCIS

Cu peste 90 de angajați, 15 ani de activitate, 3 puncte de lucru, o flotă de 45 de autovehicule și spații de depozitare întinse pe o suprafață de aproximativ 1.000 m2, compania comercializează peste 2.500 de articole către aproximativ 1000 de clienți.

PARTENERI

Impreuna cu partenerii
nostri constuim viitorul
prin solutii inovative la
preturi accesibile

FABRICI

DEDEMAN

Compania Dedeman a fost infiintata in anul 1992 si este detinuta de oamenii de afaceri Dragos si Adrian Paval. Compania a avut un succes fulminant, ajungand lider in domeniul retail-ului materialelor de constructii si al amenajarilor interioare dupa primii 8 ani de activitate. Dedeman are in prezent o retea de 51 magazine, iar produsele incluse in portofoliu provin de la producatori nationali si internationali din Franta, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania si China.

CULTURA ORGANIZATIONALA

Crezul nostru: Calitatea vieții. Calitatea muncii. Credem cu tarie ca produsele și serviciile de calitate pot fi produse numai de oameni de calitate. Am lucrat pentru a construi un mediu axat pe colaborare, concentrându-ne pe esența și spiritul echipei.

PROGRES

Pentru a obține succesul, e nevoie de perseverența, consecvența și cel mai important, practica.

2005

Compania a activat in sfera serviciilor de întreținere și reparații utilaje de orice fel. Cu o echipa de10 angajați, compania s-a ocupat de achiziționarea și recondiționarea, atât din import cât și din țară, de motostivuitoare marca Linde, Caterpillar, Toyota, Balkancar, în vederea vânzării. De asemenea compania distribuia piese de schimb pentru motostivuitoare, fiind una din cele mai cunoscute companii de profil din țară.

2008

Incepând cu sfârșitul anului 2008 s-a modificat obiectul principal de activitate în fabricarea de construcții metalice și părți componenete ale structurilor metalice. La acel moment, firma avea un număr de 12 angajați, toți fiind implicați direct în procesul de producție. Gama de produse finite era alcătuită în principal din: elemente de îmbinare a lemnului, respectiv din vincluri de imbinare, contravântuiri, plăci perforate, papuci de reazem, console din tablă.

2016

În anul 2014 compania s-a relocat într-un spațiu de producție de 1.000 mp, și a derulat un program ambițios de investiții care a culminat în anul 2016 cu înființarea unui departament de cercetare-dezvoltare și execuție de prototipuri și produse de serie mică centrat în jurul CNC OKUMA GENOS M460R – VE N/A.

Sitemap

Despre noi
Tehnologie
Cariere
Contact

Grup

Euronarcis
Lorem ipsum
Dolor sit

Follow us

Facebook
Linkedin

Birou central

Nazna, Jud. Mures
Str. Muresului Nr. 1/A. 547526

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER
Join our team

Nemo enim ipsam voluptatem quia sed quia consequuntur magni dolores
Neque porro quisquam est, qui dolore magnam.