Slider

Furnizam de soluții pentru clienti de top

Credem că satisfacția clienților este obținută prin furnizarea constantă de produse de calitate și oferind tot ce avem mai bun prin acțiunile noastre, comportamentele și eforturile noastre de a construi o lume mai bună.

DOMENII

Reselleri

Rețeaua noastră de distribuitori reprezintă angajamentul nostru pentru calitate, servicii și inovație.

DOMENII
CERTIFICARI

ARGENTO este certificat de catre LRQA România pe următoarele standarde:

DOMENII
2012
ISO 14001:2015 – managementul
mediului

 

Standardul ISO 14001:2015 stabilește cadrul și criteriile pe care o organizație îl poate urma pentru a avea un sistem eficient de management al mediului. Implementarea standardului ISO14001:2015 asigură managementul companiei și angajații acesteia, ca și părțile implicate externe (acționari, investitori, instituții, autorități), că impactul organizației asupra mediului este măsurat și îmbunătățit constant.

 

2014
OHSAS 18001 – Managementul Sanatatii si Securitatii Ocupationale

 

Occupational Health and Safety Management Systems este cel mai nou si semnificativ standard international al managementului sanatatii si securitatii muncii. El a fost dezvoltat ca raspuns la cererea din ce in ce mai mare a clientilor pentru un standard international de management al sanatatii si securitatii muncii conform caruia propriul sistem de management sa poata fi auditat si certificat.

 

2016
ISO 9001:2015 – managementul calităţii

 

Standardul ISO 9001 specifică cerințele generale pentru implementarea, dezvoltarea și îmbunătățirea sistemelor de management al calității cu scopul livrării de servicii și produse de calitate superioară. Implementarea standardului ISO 9001 asigură un sistem mai organizat, mai eficient și mai profitabil.

 

Sitemap

Despre noi
Tehnologie
Cariere
Contact

Grup

Euronarcis
Lorem ipsum
Dolor sit

Follow us

Facebook
Linkedin

Birou central

Nazna, Jud. Mures
Str. Muresului Nr. 1/A. 547526

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER
Join our team

Nemo enim ipsam voluptatem quia sed quia consequuntur magni dolores
Neque porro quisquam est, qui dolore magnam.