Efectuarea analizelor chimice

Laboratorul chimic este dotat cu echipamente care asigură posibilitatea efectuării de analize chimice pentru determinarea concentrației diferitelor componente chimice aflate în băile active ale liniei de zincare pentru a asigura grosimea stratului de zinc necesară pentru fiecare proiect în parte.

Pregătirea pieselor pentru zincare

În funcție de proiect, ne asigurăm că piesele ce urmează să fie zincate sunt împărțite în așa fel încât să asigurăm calitatea produsului finit. Pe dispozitive piesele zincate pot avea dimensiuni de până la 1950 x 1000 x 450 mm, în timp ce tamburii au o capacitate maximă de încărcare cu piese de 100 kg.

Zincare automatizată

Cu una dintre cele mai performante linii de zincare electrolitică din România, deținem posibilitatea de a executa procese de zincare electrolitică slab acidă, monitorizate electronic. Astfel, îți asigurăm piese ce corespund cerințelor tehnologice prin depunerea controlată a stratului de zinc.

Tehnologie modernă

Linie de zincare electrolitică automatizată cu secvențe automate de proces.

Calitatea produselor

Controlul calității prin sisteme certificate de asigurare a calității

Diversitatea soluțiilor

Diversitate în acoperirea pieselor de serie individuale, mici și mari pentru o multitudine de industrii

Prietenos cu mediul

Extragem elementele chimice dăunătoare mediului din apa deversată.

Servicii complete

Linie de centrifuge pentru topcoating piese mici

Aplicarea tratamentului de sigilare (topcoating) asigură că pieselor mici odată zincate și pasivizate le este maximizată rezistența la coroziune.

Soluțiile chimice utilizate în procesul de zincare slab acidă conțin un sistem performant de agenți de luciu, soluții de pasivare și top coating, toate pentru a obține rezistență foarte bună la coroziune.

Asigurăm rezistența pieselor la coroziune

Cauți acoperirea perfectă anti-corozivă pentru materialul tău?

Avem o soluție potrivită pe tine.

O adresă trebuie specificată pentru a putea fi încorporată o hartă